“Şikayet” TTNET ve TİVİBU Hakkında “ŞİKAYET”

TTNET le yaşadığım bu kaçıncı problem bilmiyorum. Tam düzeldi güzel hizmet veriyorlar dediğim anda gene bir olumsuzluk gene bir iş bilmezlik. Artık gerçekten sıkılma noktasına geldim bu konuda.

Bu senenin nisan ayı içinde TTNET tarafından aranarak (5. aramalarıydı) Eski müşteri olduğum için  TİVİBU Ev paketini tamamen ücretsiz olarak 2 aylık deneme hakkım olduğunu ve bu 2 ay içerisinde yada sonunda istersem iptal ettirebileceğimi istersem abonelik başlatabileceklerini söylediler. Bende arkasında bir art niyet olmadığını düşünerek kabul ettim. Nisan aynın ortalarında TİVİBU ekibinden bir arkadaş gelerek evde gerekli kurulumu yaptı. Aynı konuyu kendisine de sordum ve teyit ettim.

Yaklaşık bir ay boyunca kullandım ancak yaşadığım sıkıntılardan dolayı (İnternet hızımın düşmesi, kanal geçişlerinin yavaş olması, görüntülerde kesintilerin olmadı ve evde sadece bir noktada kullanabiliyor olmam) 05.05.2012 tarihinde Gayrettepe Telekom  Müdürlüğüne iptal dilekçem le birlikte kurulum sırasında verilen bütün cihazlar ve aparatlarını teslim ettim ve teslim ettiğime dair yetkili kişinin imzasını aldım.

Ancak son dönem gelen faturamda gördüğüm 35.05TL lik tutarın nedenini sorduğumda hattıma 12 ay taahhütlü 2 ay hediyeli TİVİBU Ev kampanyası tanımlandığını öğrendim. imzalatılan sözleşmede taahhütle ilgili olarak hiç bir madde bulunmamasına rağmen nasıl böyle bir hak iddia edip böyle bir ücret yansıtıyorlar hala anlamış değilim.

İşin daha ilginç bir boyutu ise aboneliğin bu şekilde tanımlandığı ve herhangi bir düzeltme işlemi yapılamayacağı bilgisi bana SMS le BİLDİRİLMİŞ. Tahmin edileceği üzere bu SMS bilgisi telefon numarası doğru olduğu halde tarafıma ulaşmadı. Ben bu bilgiyi tekrar aradığımda ancak öğrenebildim. Lüzumsuz her şey için telefon etme kabiliyetine sahip TTNET’in yaptığım bir şikayetin sonucunun SMS le bildirilmesi de oldukça manidardır.

Problemimin çözülmediği taktirde ilgili bütün yerlere başvurup haksız yere alınan bu ücretin iadesi için elimden geleni yapacağım.

TTNET ten bir ürün / hizmet alacağım zaman yada almak zorunda olduğum zaman iki kere düşüneceğim kesindir.

Can ÇUBUKCUOĞLU

“Şikayet” TTNET ve TİVİBU Hakkında “ŞİKAYET”” için 5 yorum

  1. ben tivibu ya üye olduğumdan bin pişmanım yayını doğru dürüst izleyememelkle birlikte birde bunun üstüne para ödüyoruz ilk işim tahüddim bittiğinde iptal ettirmektir

  2. TV bu kampanyasına girmeden önce, ücretsiz ilk 2 ay boyunca TVBU kullanırken, beğenmezsem hiçbir ücret ödemeden ve taahhüt etmeden kampanyadan ayrılabileceğimi söylediler. Kampanyaya katıldıktan sonra ise, kampanyadan ayrılırsam ilk 2 aylık abone ve bağlantı ücretini alacaklarını söylediler. YAYINLAR KESEİNTİLİ’dir. EKRAN DONUYOR , 10-15 Sn. bazen 1-2 dakika SESSİZ FOTOĞRAF seyrediyorsunuz. 1 ay sonra TVbu teftişi yapan Tufan YALÇIN sorunları yerinde gördü. Hiçbir sorun çözülmedi. Sorunları incelerken Uzaktan kumanda da sorunlar oluştu. HİÇBİR SORUN ÇÖZÜLMEDİ. TV bu alacakların dikkatine …

  3. 7 24 kesintisiz internet diyolar alakası yok durmadan kesiliyor ücretini fazla alıyorlar 49.99 diye tivibu ev aldık 63.00 tl para ödedik ve dakikada bir tivibuyla baglantı yapamıyorum kendilerini ararsam dakikasında internet geliyor ben bu paketi aldıgıma çok pişmanım sizde aynı hataya düşmeyin saygılarımı sunarım

  4. biz size yorum yazıyoruz siz siliyorsunuz sonrada internet 7/24 kesintisiz diyosunuz siz gerçek söylüyenlerin yorumlarını siler misiniz sileceginize çare bulmaya çalışsanız iyi olur arkadaşlar bizim düşdügümüz hataya sizde düşmeyin 49 tl diyerek sözleşme imzalatıyorlar sonra gelen fatura 63 tl çıkıyor bunları hepsi para oyunu

    1. Merhaba,
      Öncelikle belirtmeliyim ki herhangi bir yorum silme söz konusu değildir. Yorumlar onaydan geçmeden sitede gözükmüyor. İşlerim dolayısıyla çok ilgilenemediğim için anca onaylayabildim.
      Ben çok şükür ttnet i bıraktım.İyi mi oldu kötü mü bilmiyorum ama şu an için kablo net kullanıyorum teledünyayla beraber. şu an için memnunum.
      TTNET kullananlara Allah kolaylık versin demekten başka çarem kalmıyor maalesef.
      Selamlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.