DÜŞME RİSKİNİ GÖZE ALIP BÜYÜK MÜ ATMALI ADIMLARI YOKSA YAVAŞ YAVAŞ SONUNU DÜŞÜNEREK Mİ İLERLEMELİ ZORLU YOLLARDA?

Uzun bir aradan sonra yazasım geldi yine. Hep şikayet yazmak olmaz birazda günlük hayattan çözemediğimiz konulardan bahsetmek istedim bir an. Ne zamandır yazmak istediğim bir başlık var bugün yazımda. 19 Mart 2012 de telefonuma kaydetmişim ” DÜŞME RİSKİNİ GÖZE ALIP BÜYÜK MÜ ATMALI ADIMLARI YOKSA YAVAŞ YAVAŞ SONUNU DÜŞÜNEREK Mİ İLERLEMELİ ZORLU YOLLARDA?” sorusunu kendime sorulmak üzere.

Bu soruyu tekrar tekrar ne zaman okusam aklıma KURTLAR VADİSİ’ndeki “SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ” repliği geliyor. Ne kadar düşünürse düşünsün insan galiba o anki duruma konuya bağlı olarak değişiyor bu sorunun cevabı… Hele birde bu sorunun sonu gönül işlerine bağlanıyorsa o zaman durum hepten vahim. Gel de çık içinden çıkabilirsen.

Düşünsenize şartla olgunlaşsın iş kesin olsun diye bekliyorsunuz mesela (ki yapmışlığım var) iki problem çıkıyor karşınıza. Diyor ki karşıdaki insan ben seni hiç o gözle görmedim sen benim kankamsın, kardeşimsin veya çok sevdiğim bir ARKADAŞIMSIN gibi cümleler duyuyorsunuz. Neden sonunu düşünerek ilerlediğin ve zaman geçtiği için. Bir diğer problemse siz o süreci beklerken başka birisi çıkıyor ve ilanı aşk ediyor. Haliyle siz bir şey söylememiş olduğunuz için aklında bile yoksunuz o kişinin ve ne oluyor tahmin edin. Büyük bir hayal kırıklığı sizin için.

Ha diyorsunuz dimi şimdi e o zaman beklememek risk almak lazım. Bende diyorum bazen bunu bu seferde bambaşka bir problem çıkageliyor karşınıza. Diyor ki karşıdaki “YA BEN SENİ DAHA TANIMIYORUM BİLE”. Şahsen ben çözemedim bu soruyu. Beklemeden söyleyince daha tanımıyorum bile diyor beklediğin zaman birlikte vakit geçirdiğin zaman kankamsın ya diyor.

Kısacası “AŞAĞI TÜKÜRSEN SAKAL, YUKARI TÜKÜRSEN BIYIK”. Sıkıntılı işler be dostlar. Ben nemi yapacağım? bundan sonra aşağı yada yukarı tükürmek yerine ………………………………….. noktalı kısmı siz doldurun (düşündüm çok şey var yazacağım) :)))

Bundan sonra yazacağım TTNET Müşteri Temsilcileri ve TİVİBU hakkındaki şikayet yazımda görüşmek ümidiyle…
Depremsiz, Afetsiz, Felaketsiz ama AFETLERE HAZIR günler dilerim… Sağlıcakla kalın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.